Translations:

en-US

حضور مركز تحقيقات توسعه علوم پرستاري و مامايي در نمايشگاه هفته پژوهش سازمان تامين اجتماعي استان اصفهان

حضور مركز تحقيقات توسعه علوم پرستاري و مامايي در نمايشگاه هفته پژوهش سازمان  تامين  اجتماعي  استان اصفهان  كه از تاريخ ٢٤ تا٢٦ اذر ماه در اداره پژوهش سازمان تامين اجتماعي واقع در خيابان كمال اسماعيل  از ساعت ١٦-٨ داير است هدف از حضور در اين نمايشگاه ارايه دستاوردهاي پژوهشي مراكز تحقيقاتي  دانشگاه در حوزه علوم پزشكي دانشگاه مي باشد .در اين نمايشگاه محصولات فناور مراكز تحقيقاتي مذكور  اعم از مانكن سمع قلب و ريه هوشمند، دستگاه فتوتراپي، دستگاه تنظيم استخوان فك ، دستگاه شارژ بيسيم ضربان ساز قلب، دستگاه تشخيص انسداد ريوي حين خواب و نيز  كتب نشر مر كز و پروژه هاي پايان يافته محصول محور ارايه گرديد. اقاي دكتر اعتصام پور مدير درمان و اقاي دكتر عابدي نماينده مردم اصفهان در مجلس از غرفه بازديد كردند.